Active questions tagged windows-7 - Super User most recent 30 from superuser.com 2019-04-22T18:22:40Z http://andreidionian.com/?id=feeds/tag?tagnames=windows-7 http://www.creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/rdf http://andreidionian.com/?id=q/560188 0 Advanced Boot Options menu opens every time I try to boot up my Acer Aspire S3 with Windows 7 BalsamicAlien http://andreidionian.com/?id=users/202912 2013-03-03T14:16:30Z 2019-04-22T17:01:35Z <p>Every time I start up my Acer Aspire S3 goes to the Advanced Boot Options menu.</p> <p>Selecting the 'Start Windows normally' option works fine - the machine boots up normally but it's just annoying that the Advanced Boot Options screen opens every time. </p> <p>Checked <code>msconfig</code> and the Normal start up is selected. All options under Boot are unchecked. </p> <p>Any ideas out there? </p> http://andreidionian.com/?id=q/421673 3 How can I reset my own roaming profile on Windows 7 Professional? Rory http://andreidionian.com/?id=users/82859 2012-05-07T18:45:16Z 2019-04-22T17:01:35Z <p>My University uses Windows 7 professional roaming profiles with a domain. I'm not entirely sure how it works, so forgive me if this is a stupid question.</p> <p>Is there a way I can reset my profile to its vanilla "out of the box" state for a new account? I've tried deleting pretty much every file I have write permissions on, but things in AppData like my Firefox profile, start-menu ordering etc all seem to get restored when I log back in.</p> <p>Is this possible, or should I just ask the administrator? All the resources I've found have been for administrators to reset users profiles, not for users to reset their own.</p> http://andreidionian.com/?id=q/1188690 0 Kernel processor power - Event ID 37 overexchange http://andreidionian.com/?id=users/707088 2017-03-14T19:27:54Z 2019-04-22T15:03:30Z <blockquote> <p>History: Recently installed Window 7 Home OEM premium, with ubuntu as dual boot on DELL Latitude 3540.</p> </blockquote> <hr> <p>In addition to <a href="http://andreidionian.com/?id=questions/1188274/processor-core-issue-whea-logger">problem1</a> in Windows7 &amp; <a href="https://askubuntu.com/questions/892029/ubuntu-hangs-need-hard-reboot">problem2</a> in ubuntu,</p> <p>below is the new problem on my windows7 laptop,</p> <h2><a href="https://i.stack.imgur.com/Fg9jC.png" rel="nofollow noreferrer"><img src="https://i.stack.imgur.com/Fg9jC.png" alt="enter image description here"></a></h2> <h2><a href="https://i.stack.imgur.com/EHdMf.png" rel="nofollow noreferrer"><img src="https://i.stack.imgur.com/EHdMf.png" alt="enter image description here"></a></h2> <h2><a href="https://i.stack.imgur.com/Znnxj.png" rel="nofollow noreferrer"><img src="https://i.stack.imgur.com/Znnxj.png" alt="enter image description here"></a></h2> <p><strong>Question:</strong></p> <p>How to resolve this <em>Event ID 37</em> problem?</p> http://andreidionian.com/?id=q/813389 1 H264 in Firefox on Windows 7 N without Media Feature Pack? user369708 http://andreidionian.com/?id=users/369708 2014-09-18T09:06:27Z 2019-04-22T10:38:01Z <p>How can I play H264 videos and MP3 audio in Firefox on Windows 7 N Professional without installing Windows Media Feature Pack? I know you can use GStreamer on Linux, but it doesn't work on Windows. I've installed <code>gstreamer-1.0-x86_64-1.4.1.msi</code> from <a href="http://gstreamer.freedesktop.org/data/pkg/windows/1.4.1/" rel="nofollow noreferrer">here</a> with <code>Complete</code> setting, restarted Firefox and I still cannot play H264 videos.</p> http://andreidionian.com/?id=q/819693 3 How to turn on bluetooth in dell inspiron 15 3000 series user374434 http://andreidionian.com/?id=users/0 2014-10-02T07:39:27Z 2019-04-22T10:01:30Z <p>I don't know how to turn on Bluetooth on my laptop. I have tried a lot but I am not getting the option how to turn the Bluetooth on</p> http://andreidionian.com/?id=q/778231 6 Adobe Reader 11.0.07 freezes for ~8 seconds when opening a PDF file MrBrody http://andreidionian.com/?id=users/136736 2014-07-08T02:49:38Z 2019-04-22T09:24:17Z <p>Whenever I open Adobe Reader by opening a <code>.pdf</code> file on my system (Windows 7 x64) if the Internet connection is not available (no connection at all, or even wrong Internet settings, like a proxy that is not there), Adobe Reader will work for about 1 sec, then freeze for 8 sec or more, after which it will work normally. </p> <p>When Internet is enabled, it freezes for less than 1 sec instead. No CPU activity, no network activity when Internet is disabled (of course), and memory load is 80 MB during the freeze, out of 100 MB when it finally starts to work.</p> <p>To me, it is a distinct signature of a network process that conditions the execution of the entire application. Adobe is looking for something on the Internet, and won't allow any action from the user, even a scroll, until it's finished, or sure that the resource is unavailable, by...waiting for the timeout. And I'm waiting for that timeout too. Every time I open Adobe Reader after it was completely closed.</p> <p>I've seen something about recently used files that are on an unavailable network location. I've tried reducing the recently used file list to 1 in the preferences/document menu, but this does not affect the complete list of recently used files, only what is displayed in the "file" menu.</p> <p>None of the other answers (disable protected mode at startup, disable automatic authentication of signatures at startup, disable everything that required an automatic network action from adobe that I could identify) worked for me. The only thing I can do to work without this annoying interruption is to let the Internet on all the time, which is sometimes impossible.</p> <p>If anyone has the REAL explanation to that problem, I would be very grateful. What is Adobe Reader looking for on the net that is so badly necessary that it has to stop functioning at all at startup until it finds what it's looking for?</p> <p>Thank you for your help!</p> http://andreidionian.com/?id=q/997554 0 Does Windows needs its own boot partition when dual booting? Damian http://andreidionian.com/?id=users/519215 2015-11-08T01:10:14Z 2019-04-22T09:09:21Z <p>My laptop comes with Windows 7. There was 100MB NTFS partition. I decided to remove it and use it as a <code>/boot</code> partition. After installing Archlinux and Syslinux, Windows didn't boot from syslinux. It is visible but nothing happens when choosing Windows option from bootloader menu. Disk and partition in syslinux.cfg seems OK.</p> http://andreidionian.com/?id=q/867916 3 How can I remove Lync Web App Plug-in Makach http://andreidionian.com/?id=users/5582 2015-01-22T08:18:57Z 2019-04-22T06:01:40Z <p>I'm trying to remove Lync Web App Plugin from add-remove programs, but when I try uninstall I get the following message: </p> <blockquote> <p>The feauture you are trying to use is on a network resource that is unavailable. Click OK to try again or enter an alternate path to a folder containing the installation package 'LWAPlugin64BitInstaller32[1].msi' in the box below</p> <p>C:\Users\212317078.R2.001\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\0Q0XMQSY\</p> </blockquote> <p>This probably because unavailable because I have problems with my profile. My %AppData%\Local folder is flushed/removed every time i Log in and log out.</p> <p>Update: I was able to remove it from Add or Remove programs following this receipt <a href="http://support.microsoft.com/kb/314481" rel="nofollow noreferrer">http://support.microsoft.com/kb/314481</a> but the pop-up message still appears.</p> <p><strong>How can I reinstall the Lync Web App plugin?</strong> </p> http://andreidionian.com/?id=q/937514 0 Unable to RDP Windows 7 using Remmina on Ubuntu 12.04 LTS Motivated http://andreidionian.com/?id=users/298538 2015-07-07T18:38:04Z 2019-04-22T00:02:10Z <p>It appears since late of last week there is no longer the ability to RDP onto Windows 7 using the linux client Remmina. Nothing (configuration) has changed on the linux client nor the Windows 7 host with the exception of security updates being installed.</p> <p>When attempting to log in, i am able to get as far as being presented a prompted with the challenge to accept the certificate however as soon as i click to accept the session closes immediately. </p> <p>I am able to ping, telnet, etc the host device. No firewall rules have been changed. I have also followed all suggestions below;</p> <ul> <li><a href="https://askubuntu.com/questions/157723/cannot-rdp-to-windows-7-with-remmina-on-12-04">https://askubuntu.com/questions/157723/cannot-rdp-to-windows-7-with-remmina-on-12-04</a></li> <li><a href="https://askubuntu.com/questions/154121/why-wont-remmina-connect-to-windows-7-remote-desktop">https://askubuntu.com/questions/154121/why-wont-remmina-connect-to-windows-7-remote-desktop</a></li> </ul> <p>Neither works.</p> <p>I had to follow the suggestion at to get it to work however it is less than ideal</p> <ul> <li><a href="https://serverfault.com/questions/574759/linux-rdesktop-error-recv-connection-reset-by-peer">https://serverfault.com/questions/574759/linux-rdesktop-error-recv-connection-reset-by-peer</a></li> </ul> http://andreidionian.com/?id=q/880118 1 Cannot access remote network after connecting to VPN | Window7 Umesh Awasthi http://andreidionian.com/?id=users/420641 2015-02-19T20:00:38Z 2019-04-21T20:01:25Z <p>I am using Cisco VPN client (5.0.07.0290) on my window7 machine (64 bit) to connect to the VPN network of my client. VPN client connection status is shown as "connected", but when I am trying to open any resource / URL within that network, I am getting connection timeout error. </p> <p>I used the same VPN client on another machine with window7 and everything is working fine, I am not sure what can be the root cause for this issue.</p> <p>I have already checked following things</p> <ol> <li>Window firewall is disabled.</li> <li>Antivirus is disabled.</li> </ol> <h2>Update</h2> <p>I have also tried with SHREW and it is showing as connected but unable to open any URL or resource through the VPN network, seems like the issue is with my machine (Window7)</p> <p>Can any one point me what might be the possible root cause for this?</p> http://andreidionian.com/?id=q/1427964 0 W7 access of W10 share Paul Kinzelman http://andreidionian.com/?id=users/1024658 2019-04-21T14:42:56Z 2019-04-21T14:42:56Z <p>On my home network W10 systems can access shares on other W10 systems, and W10 can access W7 shares. However, when W7 tries to access a W10 share, it wants a network password. I give it the user/pswd I use to log in on the W10 but that doesn't help.</p> <p>I found one place: <a href="https://www.thewindowsclub.com/cannot-access-shared-folder-windows" rel="nofollow noreferrer">https://www.thewindowsclub.com/cannot-access-shared-folder-windows</a> that suggested setting HKLM...Lsa\restrictanonymous to 1 but that didn't seem to help.</p> <p>TIA!</p> http://andreidionian.com/?id=q/1427352 1 What do I need to connect an LTO 6 Ultrium Internal Drive to a PC? Jason http://andreidionian.com/?id=users/1023932 2019-04-19T11:55:30Z 2019-04-21T14:24:31Z <p>I bought an internal IBM LTO 6-H SAS Tape Drive to back up my data (I have many TBs). I don't have a server, only a Windows 10 and Windows 7 PC. Which wires/card/adapters/enclosures do I need so it can run via SATA or USB or even PCI-E or some port a PC would have. I have pictures of what I've got: an SAS Cable, the drive, and a card I thought was an SAS to PCI-e converter. any advice?</p> <p>The card is a SUPERMICRO AOC-SAS2LP-MV8 PCI-Express 2.0 x8 SATA / SAS 8-Port Controller Card. The wire is Coboc SFF8087-MM-1M 1 meter 30AWG Internal Mini SAS 36-Pin SFF-8087 Male to Mini SAS 36-Pin SFF-8087 Male Cable.</p> <p>The ports are pictured:<br> <a href="https://i.stack.imgur.com/3fcIQ.jpg" rel="nofollow noreferrer"><img src="https://i.stack.imgur.com/3fcIQ.jpg" alt=""></a></p> <p>This is the card and the wire:<br> <a href="https://i.stack.imgur.com/lUrCG.jpg" rel="nofollow noreferrer"><img src="https://i.stack.imgur.com/lUrCG.jpg" alt=""></a></p> http://andreidionian.com/?id=q/1146596 1 Rename Application option in "Open With" menu Raystafarian http://andreidionian.com/?id=users/116196 2016-11-16T20:32:35Z 2019-04-21T14:18:13Z <p>So I <strong>don't</strong> want to change the <em>default program</em> that opens the file type.</p> <h2>Problem</h2> <p><strong><em>Right click → open with → photoshop</em></strong></p> <p><a href="https://i.stack.imgur.com/tYhyg.png" rel="nofollow noreferrer"><img src="https://i.stack.imgur.com/tYhyg.png" alt="enter image description here"></a></p> <p><em>But which one is the 64-bit version?</em></p> <p>Maybe if I go to <em>Choose default program</em> I'll be able to tell..</p> <p><a href="https://i.stack.imgur.com/rgWq2.png" rel="nofollow noreferrer"><img src="https://i.stack.imgur.com/rgWq2.png" alt="enter image description here"></a></p> <p>NO?!</p> <p>In the Start Menu it has the "(64-bit)" next to it, so clearly Windows is holding back on me here! </p> <p><a href="https://i.stack.imgur.com/AqRN1.png" rel="nofollow noreferrer"><img src="https://i.stack.imgur.com/AqRN1.png" alt="enter image description here"></a></p> <p>Also notice I changed the 64-bit program's name. I did that before the rest of the screenshots.</p> <p>Regedit? Impossible?</p> http://andreidionian.com/?id=q/1427945 1 I'm a virtualbox user, why does my VM look slow? Pythonbytes T http://andreidionian.com/?id=users/1024636 2019-04-21T13:04:47Z 2019-04-21T13:04:47Z <p>Okay so my specs on my main pc (the one im running these vms on) is a Ryzen 5 2600x running at 4GHz, 2x8GB DDR4 3200mhz, GTX 1050 2GB, a hard drive, and the Asus Prime |B450-Plus. I know that slow loading times are to be expected on a hard drive but when i move windows around on the vm they lag even though i gave the machine 3D and 2D acceleration, 256mv Vram and 2 Cores, and 4 gigabytes of RAM. Any help would be appriciated thanks. (Also these machines lag on idle and all the machines i have a Windows 7,8,10 and Ubuntu 18.10)</p> http://andreidionian.com/?id=q/1427559 0 Ncomputing PC fails to to get login screen [duplicate] vampz http://andreidionian.com/?id=users/489400 2019-04-20T01:06:23Z 2019-04-21T12:50:27Z <div class="question-status question-originals-of-duplicate"> <p>This question already has an answer here:</p> <ul> <li> <a href="/questions/72244/what-can-i-do-if-i-forgot-my-windows-password" dir="ltr">What can I do if I forgot my Windows password?</a> <span class="question-originals-answer-count"> 15 answers </span> </li> <li> <a href="/questions/1024203/how-to-get-rights-of-admin-after-i-disabled-all-admin-accounts-in-my-computer" dir="ltr">How to get rights of admin after I disabled all admin accounts in my computer</a> <span class="question-originals-answer-count"> 4 answers </span> </li> </ul> </div> <p>I have been apointed as a lab incharge in a High school, the previous guy has set some password and never told anyone about it.</p> <p>Basically the lab has 12 PCs with two main servers (CPUs) its using Ncomputing and 6 PCs are connected to each server. The problem is i didn't want to install windows so i tried some ways that i knew.</p> <p>1: first i tried pressing F8 while windows starting then it got to "Safe mode with command prompt" but then nothing appeared it simply again sent me to the login screen just the icons of "users account" got bit larger. Previously i used this trick on windows 7 (on other PCs and laptops) and it worked perfectly and i got the CMD to change password but don't know why it didn't work here.</p> <p>2: then i tried pressing "shift" key while in login screen someone told me it will bring command prompt but it didn't it only brought option of "sticky keys".</p> <p>3: Then i watched a youtube video in which that guy make computer in a situation in which computer ask for "launch a repair" and then from there he goes to C drive and System32 and then find a program called "utliman" and renamed it to "utliman 1" and then finds "cmd" and renamed it with "utilman" and the his laptop auto restarts and he uses two commands to set any empty password and that's it his laptop gets in. But when i tried the same way my PC didn't auto restart and i had to press the button on PC, then it again showed me two options one with "launch a repair..." and one with "start windows normally" when i clicked on "start windows normally" it only showed the windows logo and then it again restarts (the password screen didn't appear at all just a black screen for 2 seconds and then restarted again) it happened again and again. I tried turning it off from switch/electric socket and then "on" again but didn't work.</p> <p>Now please tell me how do i get login screen? or only solution is to re-install the windows?</p> http://andreidionian.com/?id=q/1427906 -1 Installing Win 7 on external HDD with Win 10 Already Installed Rizwanation http://andreidionian.com/?id=users/1024592 2019-04-21T09:13:49Z 2019-04-21T12:02:06Z <p>I have win 10 in an internal HDD (UEFI Secure Boot). I have a spare external USB HDD and I want to install Win 7 on it on the same system from another bootable USB. My question is, will that new installation in any way affect existing win 10 installation? I have everything ready but I just don't want to risk existing win 10 installation. </p> http://andreidionian.com/?id=q/487369 4 Why does Windows 7 update fail with error 800706BE? parsley72 http://andreidionian.com/?id=users/85762 2012-10-13T19:47:11Z 2019-04-21T10:01:55Z <p>I have 18 updates appearing for Windows 7 x64 but when I try to install any of them I get the error 800706BE.</p> <p>The Microsoft help that appears gives several solutions:</p> <ol> <li><p>Fix It button. This downloads <a href="http://go.microsoft.com/?linkid=9666880" rel="nofollow noreferrer">MicrosoftFixit50123.msi</a> (963KB). After running it displays the message "This Microsoft Fix It has been processed".</p></li> <li><p>System Update Readiness Tool. This is actually in response to error 800B0100 which isn't the one I'm seeing. You <a href="http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/What-is-the-System-Update-Readiness-Tool" rel="nofollow noreferrer">download the file here</a> (362 MB). After running it says "Do you want to install the following Windows software update: Hotfix for Windows (<a href="http://support.microsoft.com/kb/947821" rel="nofollow noreferrer">KB947821</a>)"</p></li> </ol> <p>I also found a <a href="http://windows7forums.com/windows-7-support/82025-error-800706be.html" rel="nofollow noreferrer">command line fix here</a>:</p> <pre><code>net stop wuauserv net stop Cryptsvc ren %windir%\SoftwareDistribution sdold.old ren %windir%\system32\catroot2 crt2old.old net start wuauserv net start Cryptsvc </code></pre> <p>Update: I tried <a href="http://andreidionian.com/?id=users/40928/moab">Moab</a>'s slightly longer command line fix (below) but that didn't work either.</p> http://andreidionian.com/?id=q/1164750 0 My laptop tries to eject my graphic card but can't so it freezes tjati http://andreidionian.com/?id=users/224737 2017-01-08T09:55:33Z 2019-04-21T09:02:30Z <p>Everytime, I try to start "Batman Arkham Knight" my laptop freezes and shows me an error message like that:</p> <blockquote> <p>The "Nvidia Geforce GTX 680M" device is not removable and cannot be ejected or unplugged. </p> </blockquote> <p>This message appears in a single window and windows is freezed after that. I have to hard shutdown my machine. </p> <p>Other games are playable, but not Batman Arkham Knight. I tried to start it directly using my dedicated graphic card but it did not work.</p> <p>I have the most recent drivers installed: HD Graphics 4000: 10.18.10.4425 and NVIDIA GeForce GTX 680M: 21.21.13.7633</p> http://andreidionian.com/?id=q/1065716 0 Please help explain about HarddiskVolumeShadowCopy HenryPB http://andreidionian.com/?id=users/504961 2016-04-15T07:36:18Z 2019-04-21T08:00:50Z <p>I have 2 files on my C:\ drive: C:\HarddiskVolumeShadowCopy22 = 248 GB (266,455,478,272 bytes) C:\HarddiskVolumeShadowCopy26 = 357 GB (384,213,041,152 bytes) for a total of 605 GB. Are these real files or do they represent links to files on my other drives? I have 4 other drives that hold 3+ TB.</p> <p>The problem is that my C: drive is only 240 GB. Properties for C: are: Used space: 160.774.803.456 bytes 149 GB Free space: 48.940.392.448 bytes 45.5 GB Capacity: 209.715.195.904byles 195GB (28.29 GB Unallocated)</p> <p>Can anyone explain, in laymen's terms, how Shadow Copy works?</p> <p>Thanks.</p> http://andreidionian.com/?id=q/1427890 -1 Python code for user id perception [on hold] OlivnLtd http://andreidionian.com/?id=users/1024559 2019-04-21T07:04:16Z 2019-04-21T07:04:16Z <p>Then I hit CTRL+Z and sent it to the background using bg. The screen shows [1]+ python dqn.py --env Freeway-v0 &amp; and the output continues from the already backgrounded program.</p> <p>However, jobs show nothing. Only ps shows there's a python item in the list.</p> <p>Now I'm in a dilemma. I can't leave it there, because if my ssh connection is lost, there is no nohup or disown to keep it running. I can't bring it back to the background again, because no job id can I refer to when I use FG.</p> <p>Is there a solution for this? Many thanks!</p> http://andreidionian.com/?id=q/668258 1 Windows Remote Assistance in LAN environment oshirowanen http://andreidionian.com/?id=users/45861 2013-11-01T10:07:03Z 2019-04-21T06:02:10Z <p>Is it possible to configure Windows Remote Assistance so admin don't need an invitation request to remotely control a users screen (screen share style) to help them with helpdesk I.T. issues?</p> <p>Both the user and the admin will be using Windows 7 in a LAN environment.</p> http://andreidionian.com/?id=q/741435 9 How to enable remote microphone on remote desktop Pooh poper http://andreidionian.com/?id=users/315417 2014-04-14T07:47:35Z 2019-04-21T05:39:29Z <p>I just directly connect my thin client (with embedded OS) to a remote machine (Windows 7) via RDP. The problem is, once I try to test the audio via Skype, it seems that the audio/microphone of the remote machine was hidden or not detected, but the remote audio was detected too because I could play music or videos. Is there a way to enable the microphone of the remote machine and used as the microphone of my thin client?</p> http://andreidionian.com/?id=q/1427874 0 "The application was unable to start correctly (0xc0000006)" BorisDau http://andreidionian.com/?id=users/1024298 2019-04-21T05:20:23Z 2019-04-21T05:20:23Z <p>Occurs when starting Adobe Flash Professional CS5.5, starting this morning.</p> <p>Nothing else happened when I was using this yesterday, because I remember the app running smoothly. But now, all hope is lost.</p> <p><em>seesteemo specto</em> (system specs)</p> <ul> <li>Not system spec but this is a Lenovo Thinkpad T400 I'm using</li> <li>OS: Windows 7 Ultimate 32-bit</li> <li>Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU</li> <li>4096MB RAM</li> </ul> http://andreidionian.com/?id=q/1427866 1 Deleting files doesn't free up space lilu http://andreidionian.com/?id=users/1021574 2019-04-21T04:30:31Z 2019-04-21T04:30:31Z <p>I have a secondary hard drive I am using just for data and I'm trying to free up space on it but I'm finding deleting files only frees up a fraction of the expected space. For example, I deleted 20 GB worth of files, and gained 10 GB worth of space. Sometimes the ratio is much worse than that. It's like the files aren't being removed properly. How do I get the files to be deleted so that they are actually removed in full and I regain the space they were using? All hidden files are shown, and they're not showing up as still there. It also doesn't have a recycle bin or similar on that drive.</p> http://andreidionian.com/?id=q/1112741 5 How to share a folder as NFS mount in windows 7 professional edition? trilawney http://andreidionian.com/?id=users/619779 2016-08-12T09:28:11Z 2019-04-21T04:06:10Z <p>I need to share a folder as NFS mount for an application to pick the files up. My system is running in windows 7 professional edition. Is it possible to share a particular folder as NFS mount? If yes how to do it.</p> http://andreidionian.com/?id=q/1427855 0 Connecting wifi printer that the computers are connected to network via ethernet [on hold] Micah Kiker http://andreidionian.com/?id=users/1024534 2019-04-21T02:57:40Z 2019-04-21T03:17:53Z <p>installed an all in one Brother fax,scanner,printer in an office and have it connected to one of the 3 windows 7 64 gig computers the computers are connected to the network via ethernet I noticed they can print to the printer at the front desk but I could not see the new printers on the other computers any advice these computers do not have wifi. </p> http://andreidionian.com/?id=q/937914 6 How to open clipboard on windows 7? BlueBerry - Vignesh4303 http://andreidionian.com/?id=users/148414 2015-07-08T14:04:42Z 2019-04-21T00:24:41Z <p>Where is the exact location of clipboard folder in windows 7?in xp i could find the clipbrd.exe but whereas clipbrd.exe was command line tool in windows 7,</p> <p>is it there any way to open clipboard in windoes 7 and other updated versions?</p> <p>P.S : Installing third party tools was restricted at my machine so any other inbuilt way to deal with this?</p> http://andreidionian.com/?id=q/629715 1 Can't access/share Homegroup folders Jake Miles http://andreidionian.com/?id=users/244352 2013-08-08T22:01:08Z 2019-04-21T00:03:20Z <p>I have 1 system where everyone is able to access read/write to the homegroup folders. However, every other system can not access each others and the one system that all the other systems can read/write to, that one can not even access anyone's.</p> <ul> <li>There are no firewalls in place.</li> <li>They all are connected to the same hoemgroup</li> <li>The settings are as lose as possible</li> <li>The folders/computers can be seen just not accessed.</li> <li>Network Discovery is on.</li> <li>All systems are Windows 7</li> <li>Both Home, Work and Public all have everything on and enabled. Current group is home.</li> </ul> <p>This is what I see when I try and access the HomeGroup for a laptop <a href="http://prntscr.com/1k7k3y" rel="nofollow noreferrer">http://prntscr.com/1k7k3y</a> The laptop can see and access this computer just fine. Double clicking on the icon do nothing.</p> http://andreidionian.com/?id=q/447407 2 Why is my Excel 2010 window always on top? c00kiemonster http://andreidionian.com/?id=users/64189 2012-07-11T01:43:56Z 2019-04-21T00:03:20Z <p>I guess I have exactly the same issue as <a href="http://andreidionian.com/?id=questions/405246/why-is-my-microsoft-word-window-always-on-top-of-other-windows">this</a> poster, but in Excel.</p> <p>Does anyone have a solution to this?</p> http://andreidionian.com/?id=q/715964 8 How to get clipboard working for shared VMs on VMWare Workstation nixda http://andreidionian.com/?id=users/50173 2014-02-12T17:38:38Z 2019-04-20T23:03:05Z <p>You can connect to shared VMs running on VMWare Workstation 8 if you <a href="http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&amp;cmd=displayKC&amp;externalId=2005585" rel="nofollow noreferrer">configured your VMWare correctly.</a> Host and client are both Windows 7.</p> <p>One disadvantage of shared VMs is: The clipboard feature gets disabled for security reasons.<br> I don't care about security in this case. There are no sensitive data. </p> <p>Is there a workaround or a trick to re-enable the clipboard for shared VMs?</p> <hr> <h3>What I've tried</h3> <p>I added the following parameters to my VMX file as it's <a href="http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&amp;cmd=displayKC&amp;externalId=1026437" rel="nofollow noreferrer">suggested for VMWare vSphere</a>.<br> But it doesn't work for VMWare Workstation. (VMWare tools is installed)</p> <pre><code>isolation.tools.copy.disable = "FALSE" isolation.tools.paste.disable = "FALSE" </code></pre> <p>Can anyone help?</p>  Microsoft office activator |  windows activation crack |  windows product key |  windows 10 product key |  windows 7 ultimate product key |  windows 7 keygen |  activate office 2010 |  office Project keys |  project professional product key |  office 365 office 2016 office 2013 key |  office 2016 office 2013 key |  windows 7 professional product key |  windows 8 professional product key |  windows 10 professional product key |  office 2016 professional product key |